Algı ve Farkındalık Kongresi (ALFAKON) 2018 Gerçekleştirildi

Algı ve Farkındalık Kongresi

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimine katkı sağlaması amacıyla İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından düzenlenen ALFAKON 2018 sona erdi. İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından Dedeman Bostancı Hotel’de düzenlenen kongrenin açış konuşmalarını Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülden Z. Omurtag, ALFAKON 2016 Başkanı Eczacı Onur Yalnız ve ALFAKON 2018 Başkanı Gökberk Karabay gerçekleştirdi. Farklı üniversitelerden gelen eczacılık fakültesi öğrencileri arasında iş birliğinin artırılmasına vesile olan kongreye rekor sayıda katılım sağlandı. 3 gün süren kongrede eczacılık mesleğinin güncel tartışma konularında alanında uzman kişiler tarafından konferans, panel ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi. 60’den fazla konuşmacının katıldığı kongrede, algı atölyeleri ve farkındalık atölyeleriyle de sosyal konulara dikkat çekildi.

Algı ve Farkındalık Kongresi

Ekleme Tarihi: 09/05/2022 - 16:21Son Güncelleme Tarihi: 20/01/2023 - 15:37