Ulusal Çevre, Beslenme ve Mikrobiyota Sempozyumu gerçekleştirildi

İstanbul Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde ''Ulusal Çevre, Beslenme ve Mikrobiyota Sempozyumu'' 12.4.2018 tarihinde düzenlendi. Sempozyumda, sağlıklı bakterilerin bedene kazandırılma yöntemleri, bu konuda doğru çevre bilincinin kazandırılması, kişiye özel tedavi yaklaşımları, uygun beslenme önerileri (pre/probiyotikler) ve hastalıkların tedavi yönetiminde mikrobiyotanın model olarak kullanılması konuları tartışmaya açıldı. Güney Kampüs Konferans Salonunda yapılan sempozyumda ‘Mikrobiyotanın Gelişim Süreci ve Çevre’, ‘Mikrobiyota ve Beslenme’ ile ‘Mikrobiyota ve Güncel Yaklaşımlar’ başlıklarında 3 farklı oturum yapıldı. Medipol Uluslararası Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman Yıldırım, İstanbul Üniversitesinden Prof. Dr. Özen Banu Özdaş ve Marmara Üniversitesinden Dr. İrem Omurtag Korkmaz’ın da aralarında olduğu akademisyenler sunumlarını gerçekleştirdi.

Ekleme Tarihi: 09/05/2022 - 16:18Son Güncelleme Tarihi: 09/05/2022 - 16:21