Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 25. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 25. Sayısı İçin Tıklayınız.

İçi Doldurulmamış Yeni Kavramlarla Yeni Yök Kanun Taslağı - Prof. Dr. Sinan Yol Tıklayınız.

Yök Yasa Taslağı ve Öğretim Elemanlarının Çalışma Koşulları - Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar Tıklayınız.

Yükseköğretim Kurumlarında Sağlık Eğitimi: Öğrenci Alımı, Eğitim, Mezuniyet - Prof. Dr. Murat Tuncer Tıklayınız.

Yükseköğretimde Sağlık Eğitimine Genel Bir Bakış - Prof. Dr. Mustafa Solak Tıklayınız.

Uzmanlık Tezleri (Ne) İşe Yarar - Doç. Dr. Mustafa Öztürk Tıklayınız.

Uzmanlık Eğitimini Kim Vermeli? - Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu Tıklayınız.

Tıp Eğitiminde Hoca Kimdir, Kim Hocadır? - Prof. Dr. Fahri Ovalı Tıklayınız.

Yükseköğretimde Sağlık Eğitimi İçin Öneriler - Yrd. Doç. Dr. S. Haluk Özsarı - Prof. Dr. Yunus Söylet Tıklayınız.

Tıp Eğitiminde Temel Tıp Bilimlerinin Yeri Ve Geleceği - Prof. Dr. Muzaffer Şeker Tıklayınız.

Prof. Dr. Recep Öztürk: Eğitim Üniversitenin, Hastane Yönetimi Profesyonellerin Olmalı Tıklayınız.

Üniversitelerde Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri Ve Yasal Düzenlemeler - Prof. Dr. Ahmet Gül Tıklayınız.

Sağlık Araştırmaları Penceresinden Yök Yasası - Prof. Dr. Mustafa Altındiş Tıklayınız.

Yükseköğretim Kanunu Taslağında Üniversite Hastanelerinin Yeri - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Yök Yasa Taslağında Üniversite Hastaneleriyle İlgili Hususlarda Önerilerim -  Prof. Dr. Tevfik Özlü Tıklayınız.

Sağlık Sistem Mühendisliği - İlker Köse Tıklayınız.

Vakıf Üniversite Hastanesinin Sorunları - Prof. Dr. Ethem Güneren Tıklayınız.

Sağlıkta Vizyon: Sağlıkta İnsan Kaynakları Açmazı - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Klinik Araştırmalarla İlgili Etik Kurulların Sıkıntıları - Prof. Dr. Haydar Sur - Filiz Barış Taçalan Tıklayınız.

İkinci Basamakta Halk Sağlığı Uzmanı Olmak -  Dr. Nurhan Meydan Acımış Tıklayınız.

Yüksek Ökçeler - Dr. Mahmut Tokaç Tıklayınız.

Şiddetin İş Yerindeki Adı: Mobbing - Esma Başaran Şahin Tıklayınız.

Hezarfen Google - Doç. Dr. Lütfü Hanoğlu Tıklayınız.

Tıp Eğitimi: Uzmanlık Eğitimi – 2 - Dr. Ahmet Murt Tıklayınız.

Prof. Dr. Yücel Sayman: Mevcut Hukuk Sistemi Biyolojik Gelişmeler Karşısında Aciz Kalıyor Tıklayınız.

Biyohukuk Bakış Açısıyla Aihm Kararlarında Ceninin Hukuki Statüsü - Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut Tıklayınız.

Milletlerarası Özel Hukukta Boşluk: Taşıyıcı Annelik - Yrd. Doç. Dr. Ebru Şensöz Malkoç Tıklayınız.

Hemşirelik Ve Etik Karar Verme Süreci - Hanife Tiryaki Şen - Dr. Feride Taşkın Yılmaz Tıklayınız.

Psikiyatri Tıbbın İçinde Mi Sayılmalı, Dışında Mı? - Prof. Dr. Mustafa Bilici Tıklayınız.

Savaşlar Ve Tıp - Doç. Dr. Akif Tan Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 14:37Son Güncelleme Tarihi: 18/01/2024 - 15:29