Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 20. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 20. Sayısı İçin Tıklayınız.

Üniversite Hastaneleri Nereye Koşuyor? - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Hastane İşletmeciliği Ve Üniversite Pratiği - Prof. Dr. Osman Hayran Tıklayınız.

Vakıf Üniversitesi Hastanelerinin Dünü Bugünü - Prof. Dr. M. Ramazan Yiğitoğlu Tıklayınız.

Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin Bugünü ve Geleceği- Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu Tıklayınız.

Üniversite Hastaneleri İle İlgili Sorunlar, Sorular Ve Erciyes Üniversitesi Deneyimi - Prof. Dr. Muhammet Güven Tıklayınız.

Üniversite - Sağlık Bakanlığı İşbirliği: Marmara Üniversitesi Deneyimi - Prof. Dr. Hasan Fevzi Batırel - Prof. Dr. Mustafa Bakır Tıklayınız.

Prof. Dr. Yunus Söylet: Üniversite Hastaneleri Üniversiteler Tarafından Yönetilmeli Tıklayınız.

Üniversite Hastaneleri, Sürdürülebilirlik Ve Güçler Ayrılığı - Yrd. Doç. Dr. S. Haluk Özsarı Tıklayınız.

Üniversite Hastaneciliği Ve Ppp Modeli - Prof. Dr. İrfan Şencan Tıklayınız.

İngiltere’de Ulusal Sağlık Sistemi Ve Eğitim Hastanesi İlişkisi - Dr. Nurdan Özyılmaz - Dr. Esra Çağlar Tıklayınız.

Sağlıkta Dönüşüm İçinde Tıp Fakülteleri: İngiliz Sicimiyle Asılmak - Prof. Dr. Hasan Yazıcı Tıklayınız.

Üniversite Hastanelerinde Finansman - Prof. Dr. Adnan Kısa Tıklayınız.

Üniversite Hastanelerinin Mali Durumu - Memet Atasever Tıklayınız.

Akademik Tıbbın Sağlık Hizmetlerine Ve Tıp Bilimlerine Katkısı-  Dr. Sarper Tanlı Tıklayınız.

Tıp Fakültelerinde Araştırma, Geliştirme Ve İnnovasyon - Prof. Dr. Ahmet Gül Tıklayınız.

Sağlıkta Vizyon: Sağlık Yönetiminde Öncelikler - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Sağlığın Ve Halk Sağlığının Felsefesi: 21. Yüzyılda Gelinen Nokta - Prof. Dr. Haydar Sur Tıklayınız.

Kuzey Afrika Ve Arap Coğrafyasında Modern Sağlık Sisteminin İnşası - Dr. Birsen Gökyiğit Tıklayınız.

Libya’daki Belirsizlik: Türkiye Sağlıkta Neler Yapabilir? - Dr. Mevlit Yurtseven Tıklayınız.

Prof. Dr. Erdal Akalın: Geleceğin Hekimi Takım Oyuncusu, Lider Ve Karar Alıcı Olmalı Tıklayınız.

Tohum Ve Toprak - Yrd. Doç. Dr. Hasan Körkaya Tıklayınız.

Tıp Eğitimi: Ölçme Ve Değerlendirmede Becerilerin Değerlendirilmesi - Dr. Ahmet Murt Tıklayınız.

Şişmanlık: Genetik Miras Mı Yaşam Tarzı Mı? - Prof. Dr. Yüksel Altuntaş Tıklayınız.

Zihinsel Sağlığımızın İzleri Adımlarımızda- Doç. Dr. Lütfü Hanoğlu Tıklayınız.

20. Yüzyılın Başında Anadolu’da Hekimliğin Aynası: Hekim Dergisi - Prof. Dr. Fahri Ovalı Tıklayınız.

İçinden Tıp Geçen Filmler: Patch Adams - Dr. Mahmut Tokaç Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 14:22Son Güncelleme Tarihi: 28/12/2023 - 15:31