Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 27. Sayı

Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi 27. Sayısı İçin Tıklayınız.

Tıp Ve Diğer Sağlık Bilimleri Eğitimi Alanında Önemli Sorunlar Ve Çözüm Önerileri - Prof. Dr. Recep Öztürk Tıklayınız.

Sağlık Mesleklerinde Kesişim Ve Görev Kayması - Prof. Dr. Sabahattin Aydın - Olcay Özen Tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıkta İnsan Kaynakları - Doç. Dr. Salih Mollahaliloğlu Tıklayınız.

Dünden Bugüne Hemşirelik Eğitimi - Prof. Dr. Nezihe Kızılkaya Beji - Yrd. Doç. Dr. İlkay Güngör Tıklayınız.

Hemşire Ve Ebelik Eğitimine Farklı Açıdan Bakış - Prof. Dr. Sabahattin Aydın Tıklayınız.

Hemşirelik Eğitiminde Simülasyonun Rolü - Yrd. Doç. Dr. Nihal Sunal Tıklayınız.

Fizyoterapi Eğitiminde Bilinmeyenler - Prof. Dr. Z. Candan Algun Tıklayınız.

Beslenme Ve Diyetetik Eğitimi - Prof. Dr. Türkan Kutluay Merdol Tıklayınız.

Sağlık Yönetimi Eğitimi: Durum Ve Öneriler - Prof. Dr. Mithat Kıyak Tıklayınız.

Tıbbi Dokümantasyon Ve Tıbbi Sekreterlik Mesleğinin Gelişimi Ve Eğitimi - Aytül Nurdan Yavuz Yılmaz - Yrd. Doç. Dr. Gülfer Bektaş - Doç. Dr. Arzu İrban Tıklayınız.

Sağlıkta Sertifika Eğitimi-  Prof. Dr. İrfan Şencan Tıklayınız.

Eczacılık Eğitimi: Mevcut Durum Ve Yeni Arayışlar - Doç. Dr. Barkın Berk - Prof. Dr. Şeref Demirayak  Tıklayınız.

Eczacılık Mesleğinin Geleceği - Emin Olgun Tıklayınız.

Diş Hekimliği Eğitiminde Sorunlar Ve Çözüm Önerileri - Yrd. Doç. Dr. Emir Yüzbaşıoğlu Tıklayınız.

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı (Dus) - Doç. Dr. Hanefi Kurt Tıklayınız.

Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitiminin Sorunları - Prof. Dr. Abdullah Sonsuz Tıklayınız.

Öğrencinin Gözünden Tıp Eğitimi - Ahmet Emin Öztürk - Erdem Yusuf Çamırcı - Oğuz Kızılkaya Tıklayınız.

Kıdemli Hocalara Tıp Eğitimini Ve Tus’u Sorduk - Sd Tıklayınız.

Tıp Ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi Ya Da “Gençlerin Önünü Açmak Lazım” - Prof. Dr. Osman Nuri Dilek Tıklayınız.

Tıp Eğitiminin Sorunlarına Tıp Fakültesi Dekanlarının Bakışı - Prof. Dr. Muhammet Güven - Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu Tıklayınız.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi: Mevcut Durum Ve Gelecekte Bizi Neler Bekliyor? - Prof. Dr. M. İ. Safa Kapıcıoğlu Tıklayınız.

Asistanların Gözünden Tıpta Uzmanlık Eğitimi - Dr. Ahmet Murt - Dr. Akif Enes Arıkan - Dr. Fehim Esen Tıklayınız.

Tıpta Uzmanlık Kurulu: Nereden Nereye? - Prof. Dr. Fahri Ovalı Tıklayınız.

“Accreditted By...” - Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin Tıklayınız.

Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitiminde Akreditasyon - Prof. Dr. Zekeriya Aktürk Tıklayınız.

Mezuniyet Sonrası Tıp Eğitimi Akreditasyonu - Prof. Dr. Kamil Adalet Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 11/01/2023 - 15:03Son Güncelleme Tarihi: 16/04/2024 - 15:22