İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (SASPAM) Politika Serisi kitaplarının ikincisi olan “Sağlık Hizmetlerinde Kalite” kitabı yayınlandı.

06.08.2021

Türkiye Eğitim Sağlık Bilim ve Araştırma Vakfı (TESA) bünyesinde 2006 yılından beri yayımlanan Sağlık Düşüncesi ve Tıp Kültürü Dergisi, ülkemizde sağlık politikalarının belirlenmesi adına önemli bir çaba göstermektedir. Kısa adı SD olan derginin her sayısında farklı dosyalar hazırlanmakta ve sağlık politikaları hakkında makaleler yayınlanmaktadır. İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin (SASPAM) ikinci yayını olan bu kitap SD dergisinde yayımlanan makalelerin derlenmesi ve yeni makalelerin eklenmesi ile hazırlanmıştır. “Sağlık Politikaları” ana başlığı altında çıkacak seri kitapların ikincisinde “Sağlık Hizmetlerinde Kalite” konusu masaya yatırılmaktadır. Kaleme alınan makalelerde sağlık hizmetlerinde kalite konusu, kavramsal çerçeveden hareketle uluslararası gelişmeler ve ülke uygulamaları üzerinden ele alınmaktadır.

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK SİSTEMLERİ VE POLİTİKALARI