İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilciliği Başvurusu

26.04.2024

2023-2024 ve 2024-2025 eğitim-öğretim yıllarında 2 yıl süre ile geçerli olmak üzere İletişim Fakültesine ait bölümlerin Bölüm Temsilciliği görevlerini yapmak üzere seçim düzenlenmesi planlanmıştır. Başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken hususlar başvuru belgesinde yer almaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Fakülte temsilcisi bölüm temsilcileri arasında yapılacak oylama ile iki yıl için seçilecektir. Seçim Takviminde belirtilen tarihte Fakülte Dekanlığında Fakülte Temsilcisi seçimi yapılacaktır.

Başvuru Evrakları:

-Başvuru Formu için tıklayınız.

-Adli Sicil Belgesi

-Transkript Belgesi

-Fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş, 1 adet)

Başvuru belgeleri Fakülte Sekreterliğine şahsen teslim edilmelidir.

Fakülte ve bölüm öğrenci temsilcilerinin görev bilgilerinin yer aldığı YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ KONSEYLERİ VE YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ULUSAL ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNETMELİĞİ için tıklayınız.

SEÇİM TAKVİMİ

TARİH                                            SEÇİM SÜRECİ

26 NİSAN 2024                              ÖĞRENCİLERE DUYURULMASI

29 NİSAN–3 MAYIS 2024              ADAY BAŞVURU VE EVRAK TESLİMİ

6-7 MAYIS 2024                             ADAYLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

8 MAYIS 2024                                BÖLÜM TEMSİLCİSİ SEÇİMİ

(MEBİS ÜZERİNDEN ONLİNE SEÇİM)

9 MAYIS 2024                                SEÇİLEN BÖLÜM TEMSİLCİSİNİN WEB SAYFASINDA İLANI

10 MAYIS 2024                              FAKÜLTE TEMSİLCİSİ SEÇİMİ

(10:00-12:00 saatleri arasında Fakülte Dekanlığına gelip oy kullanabilirler.)

Son Güncelleme Tarihi: 26/04/2024 - 09:19