Ana içeriğe atla

Kağıt Helva 2. Sayı

1. Prof. Dr. Nevin Ciğerim: “Diyetisyenlik Büyük Bir Rant Kapısı Oldu”

2. Dyt. Seren Aksüs: “Medyatik Diyetisyenlere Karşı Değilim”

3. Bebeklik Ve Çocukluk Döneminde Omega-3 Yağ Asitlerinin Bilişsel Gelişim Ve İşlevlere Etkisi

4. Erişkin Dönemdeki Hastalıkların Fetal Programlanması

5. Prof. Dr. Murat Baş: “Beslenme Kişiye Özeldir, Yüksek Kalorili Her Şeyi Yasaklamak Doğru Değil”

6. Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil, Metabolik Hastalıklar Alanındaki Keşifleriyle 9. Danone Uluslararası Beslenme Ödülü’ne Layık Görüldü

7. Tatlı Yeni Yıl Telaşları

8. Bölümümüz Öğrencilerinden Gözde Aksoy, “Sağlıklı Ve Lezzetli Menü Yarışması”Na Katıldı

9. Nevin Halıcı: Mutfak Kültürümüzde Orta Asya Dönemi

Kağıt Helva Dergisi 2. Sayısı için Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 25/01/2023 - 11:08Son Güncelleme Tarihi: 26/07/2023 - 13:19