Ana içeriğe atla

Kağıt Helva 1. Sayı

1. Gebelik Döneminde Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi

2. Üniversite Öğrencilerinin Sebze Ve Meyve Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi

3. Prof. Dr. Ayşe Baysal: “Türkiye’de İlk Beslenme Dersini Ben Verdim”

4. Antioksidan Vitaminlerin Serbest Radikaller Ve Kanser Üzerine Etkisi

5. Tat Algısı, Tat Tercihi Ve Besin Seçimi

6. Bir Kadın, Bir Anne, Bir Endüstri Diyetisyeni: Ece Nevra Durukan

7. Temel Besinimiz Ekmek

8. Yemek Tarifleri Ispanak Salatası - Kavun Dolması

9. Bir Film, Bir Playlist, Bir Koro, Bir Sergi, Bir Tiyatro

Kağıt Helva Dergisi 1. Sayısı için Tıklayınız.

Ekleme Tarihi: 25/01/2023 - 11:08Son Güncelleme Tarihi: 26/07/2023 - 13:18