İstanbul Medipol Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 2015-2016 döneminde Unkapanı yerleşkesinde ile öğrencilerini alarak eğitim ve öğretime başlamıştır. Bölümümüz ilk mezunlarını 2018-2019 eğitim öğretim yılının sonunda vermiştir.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Programı, geniş ve kapsamlı müfredatı ile öğrencilerin teorik bilgi ve pratik beceri ile donanımlı birer fizyoterapist olarak mezun olmalarını hedefleyen dört yıllık bir eğitim ve öğretim sunmaktadır.

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün ileriye yönelik hedefleri; eğitim ve öğretim programlarımızı daha ileriye götürecek yeni vizyonlara ve stratejilere açık olmak, bilimsel çalışmaları daha ileriye götürmek, evrensel bilgiyi üretmeye ve paylaşmaya devam etmek, 21. yüzyılın bilgi teknolojilerinden yararlanarak fizyoterapi ve rehabilitasyon biliminin gelişimine katkıda bulunmaktır.

Ekleme Tarihi: 23/05/2022 - 13:39Son Güncelleme Tarihi: 03/11/2023 - 21:49