Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü dış paydaş toplantısı düzenlendi

29.03.2023

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümü dış paydaş toplantısı düzenlendi.

a05a3897.JPG

İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen dış paydaş toplantısına kamudan geniş katılım sağlandı. Kuzey Kampüs’te yapılan toplantı, Prof. Dr. Bekir Berat Özipek başkanlığında ve Dr. Öğr. Üye. Ergün Dilaraveroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşti. Dış paydaş toplantısına Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdür Yrd. Süleyman Uzunoğlu, Halk Faktoring Genel Müdür Yrd. İsmail Hatunoğlu, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı KDV ve Özel Tüketim Vergileri Müdürlüğü Müdür Yrd. Cafer Yılmaz, Turkcell Çalışan Deneyimi Yönetimi Müdür Yrd. Sinan Uysal, Beykoz Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Oğuzhan Kocatürk, İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi (İGAM) Başkanı Metin Çorabatır, Vakıf Katılım Bankasından Bireysel Pazarlama Müdür Yrd. Fatma Ulu ile mezunlarımızdan Ticari-Kurumsal Kredi Tahsis Uzman Yrd. Ebru Demir’le birlikte Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü hocaları katılım gösterdi. Toplantıda Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunlarının gerek kamu ve gerekse özel sektörde istihdam imkanları, bölümden mezun öğrencilerin sahip olması gereken bilgi ve beceriler, öğrenme yöntemleri, kurumlarla bölüm arasında iş birliği imkanları ve ilişkileri geliştirmeye yönelik atılabilecek adımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 29/03/2023 - 16:25