Ana içeriğe atla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prof. Arslan ve Doç. Şensoy’a ödül takdim etti

27.12.2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan ile Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Şensoy’a ödüllerini takdim etti. 

tuba

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde “100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni” düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ın da katılım gösterdiği törende Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan, 100. Yıl TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görüldü. Arslan’a, “Kablosuz haberleşme teknolojileri alanında fiziksel ve ortam erişim kontrol katmanlarında geliştirdiği algoritmalar üzerine uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödülü takdim edildi.   

DOÇ. DR. ŞENSOY ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALDI
Aynı törende daha önce “Doğa Bilimleri” alanında “Hesaplamalı Fizik ve Yapısal Biyoloji” kapsamında yaptığı çalışmalarla Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (TÜBA-GEBİP) ödülünü almaya hak kazanan Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Şensoy’a da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödülü takdim edildi.
 

Son Güncelleme Tarihi: 28/12/2023 - 14:27