Gökçegözoğlu, Medipol’e konuk oldu

27.12.2023

İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emin Gökçegözoğlu, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliğe konuk oldu.

Emingokcegezog

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından “Kamuda Kurumsal İletişim’’ başlıklı seminer düzenlendi. Güney Kampüs’de gerçekleşen etkinliğe İstanbul Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emin Gökçegözoğlu konuk oldu. Konuşmasında iş hayatının zorluklarından bahseden Gökçegözoğlu şunları söyledi: “Kamuda basın danışmanlığı yapıyorsanız, devletin vatandaşa iletmek istediği mesajı en hızlı ve sağlıklı şekilde ulaştırmanız gerekiyor. Örneğin bir basın bülteni hazırlarken kullandığınız bilgilerin teyidi önem arz etmekte. Kesin bilgileri hedef kitleye ulaştırmalı ve kafa karışıklığına mahal vermemelisiniz. Gelecek adına rotanızı öğrenciyken çizmeli ve hedeflerinize ulaşmak için gereken adımları atmaya başlamalısınız. Medya meslekleri çeşitlendi, medya eğitimi alanlar için yepyeni iş olanakları oluştu. Öte yandan çok sayıda fakülte açıldı ve rekabet arttı. Dil ve deneyim noktasında daha çok emek verenler, kendisini daha çok geliştirenler her zaman iyi yerlere gelirler. Kısa yoldan başarı elde etmek isteyenler, ilk fırtınada yarıştan koparlar. Kalıcı başarıya ulaşmak istiyorsanız, kariyerinizi emeğinizin üzerine inşa edin.”

Son Güncelleme Tarihi: 27/12/2023 - 13:59