‘Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

01.12.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun düzenleyicileri arasında yer aldığı ‘Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Yarışması’nda kazananlar belli oldu.

odultorenishmyo

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Türkiye Beyazay Derneği ve Bahçelievler Belediyesi iş birliğinde Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen ‘Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle “Farklı mıyız, farkında mıyız?” temasıyla düzenlenen yarışmada ödüller Bahçelievler Kültür Merkezi’nde sahiplerine teslim edildi. Sağlık Hizmetleri MYO Diyaliz Programı Bölüm Başkanı Selda Selimoğlu Namoğlu’nun koordinatörlüğünü yaptığı törene Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Prof. Dr. İlknur Keskin, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Göksel Erdem, Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yaşlı Hizmetler Müdürü Esra Ceceli başta olmak üzere çok sayıda kişi katıldı.

AÇIŞ KONUŞMASINI PROF. KESKİN GERÇEKLEŞTİRDİ
Sağlık Hizmetleri MYO Müdürümüz Prof. Dr. İlknur Keskin’in açış konuşmasını gerçekleştirdiği programda yarışmanın kazananları Karikatürist Salih Memecan, Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Mehtap Bayri ile Sinema Oyuncusu Nurullah Çelebi’den oluşan jüri tarafından belirlendi. Yarışma sonucunda birinciye 20, ikinciye 15, üçüncüye ise 10 bin TL’lik ödül verildi. 15-30 yaş arasındaki genç yönetmenlerin katılım sağladığı yarışmada kazanan yönetmenler ve film adları şu şekilde:

Birinci:
Fatih Alibaz Dursun - Ademin Olağanüstü Yaşamı