Üniversitemiz basketbolda İstanbul şampiyonu oldu

13.02.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 3x3 İstanbul Kupası Kadınlar Kategorisi’nde şampiyon oldu.

sporbasari

İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta 3x3 İstanbul Kupası Kadınlar Kategorisi’nde şampiyon oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın final müsabakasında, İstanbul Medipol Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Yıldızları takımını 13-11’lik skorla mağlup etti. Efsun Çelik, Mina Gündoğan, Ceren Has ve İrem Gül Çetin’den oluşan takımımız, oynadığı 5 maçta 4 galibiyet elde ederken turnuvada maç başına 16,2 sayı ortalaması yakaladı. Aynı organizasyonda üniversitemizden Betül Şaffak ise 3 sayı yarışmasında birinci oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13/02/2024 - 16:57