Ana içeriğe atla

Medipol’den mezunlarımıza özel sağlık indirimi

09.02.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ‘Mezun Kart’ sahibi olan mezunlarımız, Medipol Sağlık Grubu bünyesindeki sağlık kuruluşlarından indirimli olarak faydalanabilecek.

mezunkart1

İstanbul Medipol Üniversitesi, ‘Mezun Kart’ uygulaması ile sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Rektörlük’ten yapılan açıklamada ‘Mezun Kart’ı bulunan öğrencilerimiz ve aileleri, Medipol Sağlık Grubu bünyesindeki sağlık kuruluşlarından indirimli olarak faydalanabilecek. Mütevelli Heyeti kararına göre sayısı 50 bine yaklaşan mezunlarımız, Medipol Mega Üniversite Hastanesinde %20, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde ise %30 indirimle tedavi olabilecek. ‘Mezun Kart’, sağlık avantajlarının yanı sıra kampüslere giriş-çıkış, kütüphane ve bilgisayar laboratuvarı kullanımı gibi birçok fırsat sunuyor.

İşte Rektörlük’ten yapılan açıklama:

“İstanbul Medipol Üniversitesi Mezunlar Ofisi olarak hayata geçirdiğimiz ‘Mezun Kart’ ile mezuniyetiniz sonrasında da sizlerle birlikteliğimizi sürdürüyoruz.

İstanbul Medipol Üniversitesi mezunlarına ve mezun yakınlarına, Medipol Sağlık Grubu bünyesindeki sağlık kuruluşlarında indirim kararı alınmıştır.

İstanbul Medipol Üniversitesi Mütevelli Heyeti kararına göre ‘Mezun Kart’a sahip mezunlarımızın indirim oranları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

- Medipol Mega Üniversite Hastanesinde mezunlara %20 indirim (kendileri, eş ve çocukları dahil), anne ve babalarına %15 indirim;

- Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde mezunlara %30 indirim (kendileri, eş ve çocukları dahil); anne ve babaları için %20 indirim

Mezunlarımıza ve aile fertlerine sağlık ve esenlik dileriz.

Not: İndirim oranları ‘Mezun Kart’a sahip olan mezunlarımız ve aileleri için geçerlidir!”

Mezunlar Ofisinin hayata geçirdiği ‘Mezun Kart’ sahibi olmak için tıklayınız.
 

Son Güncelleme Tarihi: 09/02/2024 - 15:13