TÜBİTAK’tan Prof. Güntekin’e destek

03.10.2022
haberler

Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahar Güntekin, TÜBİTAK 1001- Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK 1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında 2022 yılı birinci döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) sunulan projelerin değerlendirilme süreci tamamlandı. İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahar Güntekin’in yürütücülüğünü üstlendiği “Gama 40 hz İşitsel-Görsel Duyusal Sürüklemenin Sağlıklı Orta Yaş Kişilerde Kognitif Fonksiyonlara Etkisinin Eeg-Beyin Osilasyonları Yöntemleri ile İncelenmesi” isimli proje desteklenmeye değer görüldü.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:53