TAÜ Rektörü Yıldız, Rektörümüz Ceran’ı ziyaret etti

31.01.2023

Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti.

ceran_1.jpg

Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’a nezaket ziyaretinde bulundu. İki üniversite arasında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretin ardından Rektörümüz Ceran, Rektör Yıldız’a teşekkür etti. Rektör Ceran, “Üniversiteler ürettikleri katma değerle bulundukları bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sunmakta. İstanbul Medipol Üniversitesi ve Türk-Alman Üniversitesi de bölgelerindeki etkin yükseköğretim kurumları olarak önemli çalışmalar yapmakta. İki üniversite arasında iş birliğinin artması temennisiyle mevkidaşım Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. Rektör Yıldız da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Rektörümüz Ceran’a teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 14:59