Rektör Ceran, Doç. Dr. Şensoy’u tebrik etti

30.11.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Şensoy’u kabul ederek plaket takdim etti.

rektorceran

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’ne layık görülen İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Şensoy’u makamında kabul etti. Görüşme sonrasında Rektör Ceran, Doç. Dr. Şensoy’u tebrik ederek plaket takdim etti. Şensoy, “Doğa Bilimleri” alanında “Hesaplamalı Fizik ve Yapısal Biyoloji” kapsamında yaptığı çalışmalarla bu seneki TÜBA-GEBİP Ödülü’ne layık görülmüştü.

Son Güncelleme Tarihi: 30/11/2023 - 10:50