Prof. Tiftikçigil, ülkemizi Çin’de temsil etti

17.10.2023

Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, The 4th World Shiology Forum’da ülkemizi temsil etti.

surdurulebilirlik.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burcu Yavuz Tiftikçigil, Çin’de düzenlenen “The 4th World Shiology Forum’da (Eat+Food’ System and Sustainable Development Goals)” ülkemizi ve üniversitemizi temsil etti. Forumun dördüncü bölümü olan “Taking a Sustainable Development Perspective: Meeting the Dietary Needs of 8 Billion People: Sufficiency, Quality, and Health” bölümünü yöneten Tiftikçigil, Dünya Siyoloji Kütüphanesinin Editöryel Komitesine üye olarak seçildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/10/2023 - 11:22