Prof. Özdemir’in projesi İSTKA tarafından kabul edildi

13.04.2023

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Özdemir’in projesi İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından kabul edildi.

1

İstanbul Kalkınma Ajansı, Yetenek İstanbul Mali Destek Programı kapsamında yapılan başvurulardan 20 projeyi başarılı buldu. İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Özdemir’in, “Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Alanında İnsan Kaynağı Oluşturma” başlıklı projesi de İSTKA tarafından desteklenmeye hak kazandı. Özdemir projesiyle veri bilimi ve yapay zekâ alanında bir program ortaya koyarak gerekli alanlarda insan gücünün yetişmesini amaçlıyor. Proje sonucunda en yüksek kalitede diploma ve sertifika eğitimi ile başvurunun misyonunu doğrudan destekleyen veri bilimi ve yapay zekâ mezunlarının kolay istihdamı sağlanabilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 13/04/2023 - 13:48