Polonya’dan Üniversitemize Erasmus Ziyareti

06.01.2014

Erasmus Değişim Programı kapsamında üniversitemizin anlaşma sağladığı Polonya’da bulunan University of Vincent Pol in Lublin’den Rektör Prof. Dr. Witold Kłaczewski , Kurucusu Doç. Dr. Henryk Stef..

d483dba-PolanyaErasmusGorsel (1).jpg

Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile yapılan kısa bir görüşmenin ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun ve bölümdeki öğretim üyelerinin de katıldığı sunuma geçildi. Üniversitelerin ve ilgili bölümlerin anlatıldığı sunumlardan sonra öğle yemeğine geçildi. Konuklarımız Bağcılar’daki Medipol Üniversitesi Hastanesi’ni de ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında ayrıca Prof. Dr. Krzysztof Metera, "serebral palsi hastalığında fizyoterapi" konulu kısa bir konuşma yaptı. Metera'nın konuşmasını FTR Bölümü hocaları ve 4. sınıf öğrencileri dinledi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 11:59