“Mevcut Binaların Depreme Karşı Dayanımı” başlıklı broşür yayınlandı

22.03.2023

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan “Mevcut Binaların Depreme Karşı Dayanımı” başlıklı broşür yayınlandı.

rektörlük.jpg

Şubat ayında ülkemiz çok ağır sonuçları olan bir felaket yaşadı. Binlerce vatandaşımız vefat ederken çok sayıda bina yıkıldı ya da ağır ve orta hasar alarak kullanılamaz hale geldi. İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde yaşayan vatandaşlarımız ise binaları ile ilgili güvenlik endişesi yaşamaya başladı. Peki binamızın güvenli olup olmadığını nasıl anlarız? Konuyla ilgili İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanan “Mevcut Binaların Depreme Karşı Dayanımı” başlıklı broşür, yapılması gerekenleri adım adım anlatıyor.

Okumak için Tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 15:51