Parlamentonun en genç milletvekili Bilal Macit’ten gençlere tavsiye: Taraf olun!

31.12.2013

AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, Kariyer ve Gelişim Kulübü’nün davetlisi olarak geldiği Medipol Üniversitesinde öğrencilerle buluştu.

ae6-2a510798a2dd-Bilal-Macit.JPG

Kavacık Yerleşkesinde öğrencilere hitap eden Macit, öğrencilik yıllarından ve nasıl milletvekili seçildiğinden bahsetti. Ünlü Alman düşünür Goethe’nin sözünden yola çıkarak gençlere “Taraf olun” tavsiyesinde bulunan Macit, Suriye’deki olaylara değinerek taraf olmamanın da en az yanlış tarafta olmak kadar kötü sonuçlar doğuracağını kaydetti. Parlamentonun en genç milletvekili olan Macit, toplumsal olaylara vicdan penceresinden bakılması gerektiğini söyledi. Konuşmasının ardından gençlerin sorularını da cevaplayan Macit, “Neden siyaset?” sorusunu, “Toplumsal olaylara en fazla katkıda bulunabildiğim yer olduğu için siyasete atıldım” diye yanıtladı. Macit, programın sonunda öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 15:52