Ana içeriğe atla

Medipol ‘Bilişim Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı

13.11.2018

İstanbul Medipol Üniversitesinde düzenlenen ‘Bilişim Zirvesi’nde farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirket yöneticileri öğrencilerle bir araya geldi. Zirvede girişimcilik, iş fikri geliştirme, pa..

d

İstanbul Medipol Üniversitesi Yönetimde Bilişim Kulübü tarafından düzenlenen ‘Bilişim Zirvesi’nde girişimcilik, iş fikri geliştirme, pazarlama, imaj ve teknoloji konuları masaya yatırıldı. Güney Kampüs Konferans Salonunda düzenlenen zirveye İstanbul Medipol Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, Cimri.com Genel Müdürü Serkan Koç, webtures.com CEO’su Kaan Gülten, Estée Lauder Pazarlama ve Tüketici İlişkileri Yöneticisi Cansu Coşkunseda, Samsung Dijital Pazarlama Yöneticisi Mert Uygur ve Dolandırıcılık Çözümleri Uzmanı Umut Önceler konuk oldu.

“GİRİŞİMCİ SORUNU ÇÖZÜP UMUT OLAN KİŞİDİR”

Global ölçekte faaliyet gösteren şirket yöneticilerini öğrencilerle bir araya getiren zirvenin açış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Gökhan Silahtaroğlu, yapay zekanın insanın yerini almasının şu anda mümkün olmadığını söyledi. Teknolojinin hızlı gelişimiyle birlikte bilişimin her disiplinde yönetim felsefesiyle birleştiğini vurgulayan Silahtaroğlu, yönetici adaylarının da kendisini bu doğrultuda hazırlaması gerektiğinin altını çizdi. Zirvede söz alan Cimri.com CEO’su Serkan Koç ise hayal kurmanın inovasyonu tetiklediğini dile getirdi. Dünyanın en büyük e-ticaret platformu olan Amazon’un stratejileri üzerinden örnekler veren Koç, müşterinin ihtiyacını bilmenin başarıyı getireceğini kaydetti. Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Koç, kodlama bilmenin geleceğin dünyasında iş bulmanın anahtarı olduğuna işaret etti. webtures.com CEO’su Kaan Gülten de girişimcilikte motivasyonun başarıyı getirdiğini kaydetti. Gülten, girişimcinin sorunları çözüp insanlara umut veren kişiler olduğunu ifade ederken sorunla karşılaşıp isyan eden kişilerden girişimci olamayacağını belirtti. Gülten, pazarlamanın ise fikrin değerini ortaya çıkarmak için vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:52