İlim Yayma Vakfı heyeti üniversitemizi ziyaret etti

07.06.2023

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan ve beraberindeki heyet İstanbul Medipol Üniversitesini ziyaret etti.

haberilimyayma.jpg

İlim Yayma Vakfı Başkanı Bilal Erdoğan, Mütevelli Heyeti Üyesi İdris Turan İlter ve Genel Müdür Adem Yavuz İstanbul Medipol Üniversitesini ziyaret etti. İlk olarak 2021 İlim Yayma Büyük Ödülüne layık görülen Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zekai Şen’i ziyaret eden Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran ile görüştü. Görüşmede Medipol Sağlık Grubu İşletme Direktörü Özer Koca, Rektör Danışmanı ve Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Recep Öztürk ile Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın da yer aldı. Medipol’ün akademik ve bilimsel çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan heyet, önümüzdeki yıllarda verilecek İlim Yayma Ödüllerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 07/06/2023 - 16:01