İngilizce Hazırlık Programı 3. Dilim Devamı ve 4. Dilim Eğitim Modeli

31.03.2023

İngilizce Hazırlık Programı 3. Dilim eğitimi daha önce de duyurulduğu şekilde tamamen çevrimiçi (online) olarak tamamlanacaktır. 3. Dilim ölçme ve değerlendirme unsurları da tamamen çevrimiçi olacaktır.

18 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olan 4. Dilim, Üniversite Senatosu’nun 31.03.2023 tarihli kararına istinaden hibrit olarak yapılacaktır. Bu kapsamda öğrenciler 1. ve 2. Dilim programına benzer şekilde haftanın 3 günü dersliklere gelip yüz yüze derse katılabilecekler, ancak bu derslerde Microsoft Teams de açılacak ve dileyen öğrenciler bu dersleri de çevrimiçi olarak takip edebileceklerdir. Haftanın diğer iki günü dersler 1 ve 2. Dilim’de de olduğu gibi tamamen çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Derslere devam zorunluluğu olmayacaktır.

4. Dilim ölçme değerlendirme şekilleri daha sonra duyurulacaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 04/04/2023 - 11:12