Ara Dönem İngilizce Muafiyet Sınavı Başvuruları Hakkında

09.01.2023

Ara Dönem İngilizce Muafiyet Sınavı31 Ocak 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu sınavdan 75 ve üzeri not alan öğrenciler İngilizce hazırlıktan muaf olacak, 60-74 puan arasında alan öğrenciler 2 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan konuşma sınavına alınacak ve bu sınav sonucuna göre muafiyet durumları belirlenecektir.

Sınava girmek için bir not veya devamlılık şartı yoktur. Başvuru tarihleri içerisinde başvurusunu dilokulu.medipol.edu.tr adresinde 16 Ocak tarihinde paylaşılacak Forms linki üzerinden okul e-mail adresi ile (@std.medipol.edu.tr uzantılı) eksiksiz tamamlayan öğrenciler sınava girebilir.

Sınav başvuruları 16 Ocak ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında açık olacaktır. Sınava girebilmek için öğrencilerin bu tarihler içinde dilokulu.medipol.edu.tr sitesinden yayınlanacak duyuruda bulunan başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları gerekmektedir. Linke erişim sağlayabilmek için @std.medipol.edu.tr uzantılı öğrenci maillerinin aktif olması gerekmektedir. Başvuru tarihleri içerisinde başvurusunu tamamlamayan öğrenciler sınava alınmaz.

31 Ocak tarihindeki sınavdan 60-74 arası not alan öğrenciler 2 Şubat günü konuşma sınavına girecektir. Konuşma sınavı Microsoft Teams üzerinden yapılacağından öğrencilerin Microsoft Teams hesapları ile ilgili olası problemleri sınavdan önce çözmüş olmaları gerekmektedir.

• Ara dönem muafiyet sınavının telafisi yoktur.
  • Sınava girip muaf olan öğrenciler ikinci dönem İngilizce Hazırlık derslerine katılamazlar.
  • Muaf olan öğrencilerin ikinci dönem bölümlerine başlayıp başlayamayacaklarını ilgili bölüm sekreterliğinden öğrenmek öğrencilerin sorumluluğundadır.

Son Güncelleme Tarihi: 11/01/2023 - 14:57