Yıldırım’ın projesi TÜBİTAK’tan kabul aldı

31.10.2022

Dr. Öğr. Üye. Erol Yıldırım’ın projesi, TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı kapsamında kabul aldı.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erol Yıldırım, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Yıldırım’ın “Sağlıklı Erişkinlerde Uygulanan TDCS’in Duygu Tanıma ve EEG Osilasyonlarına Etkisi” başlıklı projesi TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı kapsamında kabul aldı.

EN FAZLA 12 AY OLABİLİYOR
TÜBİTAK 1002-Hızlı Destek Programı; üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde/istasyonlarında yürütülecek acil, kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerine destek sağlıyor. Program kapsamında proje süresi en fazla 12 ay olabilirken, 16 Haziran 2022 tarihi itibariyle başvurusu onaylanmış olan proje önerilerinde proje destek üst limiti yıllık 60.000 TL.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:45