TÜBİTAK’tan Dr. Kayasandık’a destek

03.11.2022

Dr. Öğr. Üye. Cihan Bilge Kayasandık’ın projesi TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında kabul gördü.

haber1

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Cihan Bilge Kayasandık’ın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Kayasandık’ın “Astrosit-Nöron Karışık Kültürlerinin Faz-Kontrast Görüntülerinde Evrişimsel Sinir Ağları ile Otomatik Hücre Gövdesi Bölütlenmesi ve Morfoloji Analizi, Aksonal Hasarın Astrositler Üzerindeki Etkisinin Dinamik Olarak Ölçülmesi” başlıklı çalışması TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında kabul gördü.

REKTÖR CERAN’DAN TEBRİK

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, projesi kabul edilen Kayasandık ve ekibini tebrik etti. Ceran, “Kariyer Geliştirme Programı’nın (3501) amacı kariyerlerine yeni başlayan doktoralı bilim insanlarının çalışmalarına proje desteği vererek teşvik etmek. Bilimin ülke kalkınmasındaki rolünün artırılmasına yönelik bir program olan TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programına sunduğu projenin kabulünden dolayı emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:45