Uluslararası Tıp Fakültesi, TEPDAD tarafından akredite edildi

15.03.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından 2030 yılına kadar akredite edildi.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Tıp Fakültesi, ulusal ve uluslararası ölçekte tıp eğitimi akreditasyonu çalışmaları sürdüren Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından akredite edildi. TEPDAD tarafından yapılan değerlendirme sonucu Uluslararası Tıp Fakültesi, 2030 yılına kadar 6 yıl süreyle akreditasyon almaya hak kazandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Taştekin, akreditasyonun değerli bir başarı olduğunu söyledi. Akreditasyonun üniversitenin sürekli gelişim ve kalite odaklı vizyonunun bir sonucu olduğunu kaydeden Taştekin, şöyle dedi: “Akreditasyon süreci boyunca, tıp eğitiminde kalite standartlarını yükseltmek ve öğrencilerimize en iyi eğitim deneyimini sunmak için titizlikle çalıştık. Akreditasyon, öğrencilerimizin mezuniyet sonrası kariyerlerine sağlam bir temel oluşturmayı ve alanlarında donanımlı mezun olmalarını amaçlayan bir adım. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretim üyelerimize, idari personelimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu başarıya onların desteği ve gayreti olmadan ulaşamazdık. Fakültemizin akreditasyonu, kalite odaklı yaklaşımı benimseyen kurumumuzun daha da ileri gitme kararlılığını yansıtmaktadır. Gelecek nesillerin sağlık alanında daha iyi bir dünya inşa etmelerine katkıda bulunmak için çabalarken, kalitemizi korumak ve geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Son Güncelleme Tarihi: 15/04/2024 - 12:30