Ulusal Ajans’tan Dr. Alp’in Metaverse projesine destek

12.10.2022

Dr. Öğretim Üyesi Muhammed İkbal Alp’in Erasmus+ KA220-HED Projesi, Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Muhammed İkbal Alp’in “Future Designers: A Model of Open Science and Social Academy Digital Transformation of Higher Education” başlıklı Erasmus+ KA220-HED Projesi, Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı. Üniversitemizin lider olduğu projede, geleneksel akademik yaklaşımların mekânsal kısıtlılıklarını aşan dijital çözümler üretilmesi amaçlanıyor. Metaverse teknolojisi kullanılarak geliştirilmesi planlanan web tabanlı ‘Gelecek İstasyonu’nda dünyanın farklı yerlerinden araştırmacılar geleceğe dair temalar üzerinde çalışabilecek. Yeni nesil öğrenme pratiklerinin geliştirilmesine katkı sunacak olan projede sürdürülebilir gelecekle ilgili 8 temanın çalışılması ve çıktıların raporlanması da hedefler arasında yer alıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:51