TÜBA Başkanı Şeker, Rektör CERAN'ı ziyaret etti

06.01.2023

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran’ı ziyaret etti.

rektorziyaret.jpg

TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret etti. Rektör Ceran ile ülkemizde bilim alanlarındaki araştırmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Prof. Şeker, TÜBA olarak bilim insanlarını ve araştırıcılığı özendirmek ve bu alanlarda emeği geçenleri onurlandırmak için yaptıkları çalışmaları anlattı. TÜBA’nın gençleri bilim ve araştırma alanına yöneltmek adına yaptığı çalışmalara değinen Rektör Ceran ise Medipol Üniversitesi olarak bu alanda yapılan çalışmalarda öncü olmak istediklerine değindi. Ziyarette Prof. Şeker, Rektör Ceran’a TÜBA tarafından yayımlanan “Millî Teknoloji Hamlesi” kitabını takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:02