TSE tarafından Medipol’de kalite eğitimi düzenlendi

21.07.2023

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından İstanbul Medipol Üniversitesinde “ISO 21001 Eğitim Kuruluşları Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses ve İç Tetkik” konularında kalite eğitimi gerçekleştirildi.

kalite1.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri ile Kalite Akreditasyon Ofisi çalışanlarına yönelik olarak “ISO 21001 Eğitim Kuruluşları Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses ve İç Tetkik” konularında kalite eğitimi verildi. TSE Eğitim Uzmanı Hidayet Şahin tarafından Güney Kampüs’te gerçekleştirilen eğitimler üç gün sürdü. Başarıyla tamamlanan eğitimlerde 24 kişi sertifika almaya hak kazandı. Gerçekleştirilen eğitimler Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurum İç Değerlendirme Raporu kapsamındaki esasların gözden geçirilmesine ve süreç çalışmalarının sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmesine aracılık ediyor.

Son Güncelleme Tarihi: 21/07/2023 - 19:00