TIP Fakültesi, TYÇ logosu ile kalitesini perçinledi

04.08.2023

TEPDAD tarafından 2025 yılına kadar akredite olan İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi, mezuniyet belgelerinde Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu kullanmaya hak kazanarak kalitesini perçinledi.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) logosu kullanacak diploma programları arasında yer almaya hak kazandı. Tıp Fakültesi mezuniyet belgelerinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılından itibaren tıp eğitiminde mesleki yeterliliği ifade eden TYÇ logosu yer alacak. 42.’si yapılan Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu toplantısında alınan kararla kalite güvencesini sağladığı tescillenen Tıp Fakültesi, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) tarafından da 2025 yılına kadar akredite edilmişti. Diploma, sertifika veya belgenin üzerinde TYÇ logosunun bulunması o programın kalite güvence süreçlerinin etkin bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederken Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi içinde açık bir referans kaynağı olma özelliği taşıyor.

Son Güncelleme Tarihi: 04/08/2023 - 14:30