Sigarayla mücadele için diplomalarını aldılar

26.05.2016

Medipol Üniversitesi öğrencileri sigarayla mücadele için Quit of Tobacco International Türkiye (QTI) tarafından düzenlenen “Sigarasız: Hemşirelere Sigara Bırakma Danışmanlık Eğitimi” programından m..

416dc-Sigarayi_Birakma_2016.jpg

Medipol Üniversitesi Ebelik ve Çocuk Hemşireliği Yüksek Lisans öğrencileri Quit of Tobacco International Türkiye (QTI) tarafından düzenlenen “Sigarasız: Hemşirelere Sigara Bırakma Danışmanlık Eğitimi” programından mezun oldu. QTI Türkiye Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Aslı Çarkoğlu ile Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuran Aydın’ın koordinatörlüğünde yapılan programda öğrenciler sigarayı bırakma konusunda eğitim aldı. Etkinlik, 23 Mart-6 Nisan 2016 Nisan tarihleri arasında Kavacık Kampüsünde gerçekleşti. Sigarayla mücadelede eğitici rolünü üstlenecek öğrenciler, görev yapacakları sağlık kurumlarında şikâyete gelen hastalara sigarayı bırakmaları yönünde telkinlerde bulunacak.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:46