Radiofest etkinliği gerçekleştirildi

04.09.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından Kuzey Kampüs’te kablosuz teknolojinin ele alındığı “Radiofest” etkinliği gerçekleştirildi.

mhbd1.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arslan’ın önderliğinde sanayi paydaşlarının da yer aldığı “Radiofest” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 10 ekip, kablosuz teknolojinin gelecekteki uygulamaları ve kullanım alanlarıyla ilgili projelerini sunma imkânı yakaladı. Endüstri ve akademinin bir araya gelerek etkileşimli bir ortamın oluşturulduğu etkinlik sonunda üç ekip ödüllendirildi. Jüri, kazananları belirlemek için her projeyi yeniliğine, pratikliğine, endüstri ve toplum üzerindeki etkisine göre derecelendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 04/09/2023 - 15:36