Prof. Öztürk: Akreditasyonda iyi bir noktadayız

04.08.2021

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Öztürk, “Türkiye genelinde bazı tematik üniversiteler haricinde programları en fazla akredite edilen üniversite durumundayız.” dedi.

recep_hoca-df87e0e8-5111-4900-9df6-7015f9b84553.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Öztürk, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu, Medipol’ün kalite ve akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun (YÖKAK) tüm üniversiteleri dış değerlendirmeden geçirdiğini ifade eden Öztürk, “Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesinin 6 programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin 5 programı ile İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültemizin 10 programı akredite oldu. Türkiye genelinde bazı tematik üniversiteler haricinde programları en fazla akredite edilen üniversite durumundayız.” dedi.

Programın tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:37