Prof. Nuhoğlu: Akademik kadromuz çok güçlü

04.08.2021

İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu, “Sadece nitelik olarak değil nicelik olarak da güçlü bir akademik kadroya sahibiz.” dedi.

ayse_hoca-238a5184-cd0b-4183-b529-6baf6fe9c781.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Nuhoğlu, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Çok tecrübeli bir akademik kadroya sahip olduklarını kaydeden Nuhoğlu şöyle dedi: “2015 yılında ilk mezunlarını veren fakültemiz sadece nitelik olarak değil nicelik olarak da güçlü bir akademik kadroya sahip. Amacımız, öğrencinin hukuk bilgi dağarcığını yüksek tutmak, onu analitik düşünmeye yöneltmek, sorunlara birden fazla çözüm üretmesini ve çok yönlü düşünmesini sağlamak. Bu noktalarda donanımlı öğrencileri Medipol’den mezun ediyoruz.”

Programın tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:36