Doç. Dr. Atabay Kuşçu: Aranan eleman yetiştiriyoruz

13.08.2021

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu, “Nitelikli mavi yakalı yetiştiriyoruz. Öğrencilerimiz mezun olduklarında ara eleman değil aranan eleman oluyor” dedi.

ranahoca-0a4b59c6-57e5-49e2-ab33-554d1fe48aaf.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rana Atabay Kuşçu, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Sosyal Bilimler MYO’nun öğrencilere çift diploma ve yurt dışı eğitim olanakları sunduğunu kaydeden Kuşçu, şöyle dedi: “İstanbul Medipol Üniversitesi ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak yeni programlara açığız. Her sene mutlaka bir ya da iki yeni programımız oluyor. Bu programları belirlerken sektörün taleplerini dikkate alıyoruz. Geçtiğimiz sene Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Spor Yönetimi Programlarını açtık. Her sene mutlaka dış paydaşların katılımıyla müfredat çalışmaları yapıyoruz. Aynı zamanda bünyemizde sektörün çok kıymetli isimleri eğitim veriyor ve öğrencilerimizi mesleki bilgi ile donatmış oluyoruz. Biz nitelikli mavi yakalı yetiştiriyoruz. Bunu nasıl yapıyoruz? Teoriyi pratikle birleştiriyoruz, öğrencilerimizi 2. sınıfın hem güz hem bahar döneminde haftanın 3 günü sektöre deneyim kazanmaya yolluyoruz. Böylelikle öğrencilerimiz mezun olduklarında ara eleman değil aranan eleman oluyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:44