Prof. Dinçer ve Doç. Dr. Yüksel’e TÜBİTAK’tan destek

25.01.2023

Prof. Dr. Hasan Dinçer’in yürütücü, Doç. Dr. Serhat Yüksel’in ise araştırmacı olduğu proje, TÜBİTAK ile İran Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanlığı arasındaki iş birliği çerçevesinde destek almaya hak kazandı.

yuksel_dincer.jpg

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile İran Bilim, Araştırma ve Teknoloji Bakanlığı (the Ministry of Science, Research and Technology – MSRT) arasındaki ‘Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Protokolü’ çerçevesinde 2022 yılında açılan ikili iş birliği çağrısı sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Dinçer’in yürütücü olduğu proje destek almaya hak kazandı. Doç. Dr. Serhat Yüksel’in de araştırmacı olduğu “İran’da Rüzgâr Enerjisi Gelişimi: Arazi Sahiplerinin, Uzmanların ve Özel Sektör Yatırımcılarının Katkısı” başlıklı projenin İran’daki proje yürütücüsü ise Maragheh Üniversitesinden Doç. Dr. Bijan Abadi olacak.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:00