Prof. Büyükaslan, TVNET’te İletişim Fakültesini anlattı

01.08.2022

Prof. Dr. Ali Büyükaslan, TVNET’te yayınlanan Tercih Rehberi programında İletişim Fakültesi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, TVNET’te yayınlanan Tercih Rehberi programına konuk oldu. Esra Esen Atayeter’in sorularını yanıtlayan Büyükaslan şöyle dedi: “Öğrencilerimiz teoride aldıkları bilgileri Medipol Medya Merkezinde uygulama ile pekiştiriyor. Daha öğrenciyken çalışmaya başlayan arkadaşlarımız mevcut. Aslına bakarsanız günümüzde gençler her şeyin farkında. Biz onları bilgiyle donatarak yönlendiriyoruz. Bunun için dönemin gerekliliği neyse müfredatımızı sürekli yeniliyoruz. Medya duayeni diyeceğimiz isimler fakültemizde öğrencilerle sürekli bir araya geliyor ve atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu durum, öğrencilerin daha yolun başında sektöre girmesine aracı oluyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

ali

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:01