Kalite Komisyonu eski üyelerine plaket takdim edildi

01.08.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran, kalite süreçlerine katkılarından dolayı Kalite Komisyonu eski üyelerine plaket takdim etti.

İstanbul Medipol Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından düzenlenen törende kalite süreçlerine katkıları nedeniyle Kalite Komisyonu eski üyelerine teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Kuzey Kampüs’te yapılan törene İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Ceran ve Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Recep Öztürk başta olmak üzere akademisyenler katıldı. Prof. Dr. Nurullah Gür, Prof. Dr. Yeter Demir Uslu, Doç. Dr. Halil Kürşad Aslan, Dr. Öğr. Üye. Serkan Başlayıcı, Dr. Öğr. Üye. Esra Alan Akcan, Dr. Öğr. Üye. Esra Bayır, Dr. Öğr. Üye. Esra Çiğdem Cezlan, Dr. Öğr. Üye. Şifa Elçil, Dr. Öğr. Üye. Aysun Ferrah Güner, Dr. Öğr. Üye. Hande Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Nagehan Köymen’e plaketleri Rektör Ceran tarafından takdim edildi. Öte yandan mazeretleri nedeniyle törene katılamayan Kalite Komisyonu eski üyeleri Prof. Dr. Fulya İlçin Göneç, Prof. Dr. Serdar Kale, Prof. Dr. Hakan Tozan, Doç. Dr. İlknur Keskin, Dr. Öğr. Üye. Hakan Şahin, Öğretim Görevlisi Ergün Dilaveroğlu ile Araştırma Görevlisi Ayşe Melek Turhan’a plaket ve teşekkür belgeleri daha sonra iletildi. İstanbul Medipol Üniversitesi Kalite Komisyonu, liderlik, yönetim ve kalite, eğitim-öğretim, araştırma geliştirme ve toplumsal katkı faaliyetleri ile idari hizmetler alanlarında kalite güvencesi sistemlerinin geliştirilmesi, devamlılığının sağlanması, iç ve dış kalite güvence çalışmalarının yürütülmesi faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

kalite

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 11:00