Prof. Büyükaslan: Medya duayenleri fakültemizde eğitim veriyor

05.08.2021

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, “Medyanın duayenleri fakültemizde öğrencilerle sürekli bir araya geliyor.” dedi.

alihoca-7ada093e-1757-4ace-a773-ed2ab7fe961a.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Büyükaslan, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Günümüz dünyasında iletişimin her alanda ihtiyaç haline geldiğini ifade eden Büyükaslan, şöyle dedi: “Bugünü ele aldığımızda toplumsal olayların arkasında hep iletişimin olduğunu görebiliriz. Ağırlıklı olarak uygulamalı eğitim veriyoruz. Öğrencilerimiz teoride aldıkları bilgileri Medipol Medya Merkezinde uygulama ile pekiştiriyor. Daha öğrenciyken çalışmaya başlayan arkadaşlarımız mevcut. Aslına bakarsanız günümüzde gençler her şeyin farkında. Biz onları bilgiyle donatarak yönlendiriyoruz. Bunun için dönemin gerekliliği neyse müfredatımızı sürekli yeniliyoruz. Medya duayeni diyeceğimiz isimler fakültemizde öğrencilerle sürekli bir araya geliyor ve atölye çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu durum, öğrencilerin daha yolun başında sektöre girmesine aracı oluyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:51