Öğrencilerimiz ‘Bir Fidanla Doğaya Hayat Ver’di

22.11.2022

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında fidanları toprakla buluşturdu.

temafidan.jpg

2019 yılından beri ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlanan 11 Kasım’da ülke genelinde düzenlenen etkinliklere İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri de katıldı. ‘Bir Fidanla Doğaya Hayat Ver’ teması ile düzenlenen program kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri 54 fidanı toprakla buluşturdu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Aktiviteler ve Tanıtım Komisyonu ile TEMA Vakfı iş birliği düzenlenen etkinlik Beykoz Çavuşbaşı’nda gerçekleştirildi. Etkinlik, Öğr. Gör. Belçim Ede Sarıkaya ile Arş. Görç Dürdane Özer eşliğinde gerçekleştirilirken, ülke genelinde ise toplam 50 bin fidan dikildi.

Son Güncelleme Tarihi: 14/03/2023 - 16:26