Öğrenci kulüplerimiz Ulusal Ajans tarafından desteklenecek

21.11.2022

Öğrenci Kulüplerimizin Erasmus+ Ka 152-You Projeleri Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı.

itbf.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Siyaset Kulübü, İdeal Hukuk Kulübü ile Uluslararası İlişkiler ve Dış Politika Kulüplerinin Erasmus+ Ka 152-You kapsamında hazırladıkları projeler Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye hak kazandı. Siyaset Kulübü ‘Dijitalleşerek Demokratikleşiyoruz’, İdeal Hukuk Kulübü ‘Suçun Irkı Yoktur’, Uluslararası İlişkiler ve Dış Politika Kulübü ise ‘Mülteci Çocukların Sosyal ve Eğitim Hayatına Entegrasyonu ve Uyum Süreci’ başlıklı projeleriyle desteklenmeye hak kazandı. Projeler ile öğrencilerimiz program kapsamında yer alan ülkelerdeki akranlarıyla bir araya gelerek farklı kültürleri tanıyacak ve proje yönetme deneyimi elde edecek.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 10:40