Öğr. Gör. Coşkun, EFAD Kongresi’nde üniversitemizi temsil etti

23.10.2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Merve Güney Coşkun, Avrupa Diyetetik Dernekleri Federasyonu (EFAD) tarafından düzenlenen kongrede üniversitemizi temsil ederek bir konuşma gerçekleştirdi.

efad.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Görevlisi Merve Güney Coşkun, Avrupa Diyetetik Dernekleri Federasyonu (European Federation of Associations of Dietitians- EFAD) tarafından düzenlenen kongrede ülkemizi ve üniversitemizi temsil etti. Avrupa’nın en prestijli diyetisyen topluluğu olarak bilinen EFAD tarafından 14. kez düzenlenen kongre bu yıl “Dietetic Care, a Human Right: Moving Forward into a New Era” temasıyla düzenlendi. EFAD Gastroentroloji uzman ekibinin de bir üyesi olan Coşkun’un yanı sıra aynı kongrede mezunlarımızdan Dyt. Yaren Beşer “Sustainability in Sports Nutrition: Readiness in Alternative Protein Sources for Professional Athletes” başlıklı, Dyt. Begüm Vatan ise “Exploring the Link Between Adherence to the Mediterranean Diet and Quality of Life in Systemic Lupus Erythematosus Patients” isimli lisans bitirme projelerinin poster sunumlarını gerçekleştirdiler. Öte yandan Beslenme ve Diyetetik Bölümü üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri de kongreyi yerinde takip etti.

Son Güncelleme Tarihi: 23/12/2023 - 12:54