Medipol öğrencileri, “Hatıra Ormanı” kuruyor

18.03.2015

Medipol Üniversitesi öğrencileri, her geçen gün kaybolan ormanlık alanlarımızı korumak amacıyla “Medipol Hatıra Ormanı” kuruyor.

6b-b640-34a02244443c-medipol-cekud-afis-27-600px.jpg

Medipol Üniversitesi Kritik ve Analitik Düşünce Kulübü (MEDİPOLKAD) ve MEDUPSA, Çevre Kuruluşları Koruma Derneği (ÇEKÜD) işbirliğiyle 5 lira karşılığında 1 fidan kampanyası başlattı. Kampanyadan elde edilecek gelirle Şile-Ömerli mevkiinde “Medipol Hatıra Ormanı” kurulacak. 27 Mart’a kadar sürecek fidan dikim kampanyasına destek olmak isteyen gönüllüler, hafta içi her gün 12.00 ile 13.30 saatleri arasında Kavacık Kampüsü A Blok’taki lobide yer alan standa müracaat edebilirler.Medipol Üniversitesi Kritik ve Analitik Düşünce Kulübü (MEDİPOLKAD) ve MEDUPSA, Çevre Kuruluşları Koruma Derneği (ÇEKÜD) işbirliğiyle 5 lira karşılığında 1 fidan kampanyası başlattı. Kampanyadan elde edilecek gelirle Şile-Ömerli mevkiinde “Medipol Hatıra Ormanı” kurulacak. 27 Mart’a kadar sürecek fidan dikim kampanyasına destek olmak isteyen gönüllüler, hafta içi her gün 12.00 ile 13.30 saatleri arasında Kavacık Kampüsü A Blok’taki lobide yer alan standa müracaat edebilirler.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:58