“3. Fotoğraf Yarışması” başvuruları için start verildi

18.03.2015

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Medipol Üniversitesi Fotoğraf Yarışması için başvurular, 15 Mart-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Yarışmanın bu yılki teması “Şehir ve İnsan” olarak belirlendi.

sehirveinsan

Bu yıl Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği yarışmanın kapsamı genişletildi. Medipol Üniversitesi öğrencilerine ek olarak bu yıl itibariyle yarışmaya tüm Türkiye genelindeki devlet ve özel güzel sanatlar lisesi öğrencileri de katılabilecek ve kendi kategorilerinde ödüllendirilecek. Teması “Şehir ve İnsan” olarak belirlenen yarışmaya başvurular, geçmiş yarışmalara ait dereceye giren fotoğraflarında görülebileceği (fotografyarismasi.medipol.edu.tr) adresinden yapılabilecek. Dereceye giren fotoğraflar, 5-6 Mayıs'ta Medipol Üniversitesi Öğrenci Bilim Şenliği’nde ödüllendirilecek. Yarışmada birinciye 1.000 TL değerinde fotoğraf eğitimi ve nakit ya da hediye çeki olarak 1.000 TL takdim edilirken, ikinciye 1.000 TL tutarında eğitim 500 TL para ödülü, üçüncüye 1.000 TL tutarında eğitim verilecek. En iyi siyah beyaz fotoğraf çeken kişiye 1.000 TL tutarında eğitim verilirken, Jüri Özel Ödülünü alacak kişi ise 750 tutarında bir eğitim hakkı kazanacak.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:59