Medipol öğrencileri, 2. Kariyer Fuarı’nda markalarla buluştu

18.05.2023

İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen 2. Kariyer Fuarı sona erdi.

1

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencilerinin iş yaşamıyla tanışmasına olanak sunan 2. Kariyer Fuarı sona erdi. 2 gün boyunca Güney Kampüs’te düzenlenen fuarda farklı sektörlerden iş dünyasına yön veren 50’yi aşkın firma, öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya geldi. İstanbul Medipol Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen fuarda öğrenciler iş dünyasına ilk adımı atmak için marka temsilcileriyle birebir görüşme fırsatı elde etti. Medipol Sağlık Grubu, Emlak Katılım, Aydınlı, Hepsiburada, E-bebek, Türkiye Sigorta, Atasun Optik, Kahve Dünyası, English Home, DBE Holding, Albayrak Medya ve Turkuvaz Medya Grubunun stant açtığı fuarda World Medicine ve Haratres Teknoloji firmalarından uzman isimler ise öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 18/05/2023 - 11:12